Ga naar DroneMission home
Diensten

Vastgoed reportage

Met de vastgoedreportages van DroneMission brengt u uw vastgoed aanbod naar nieuwe hoogtes. Letterlijk! U voegt een luxe en exclusief perspectief toe aan het vastgoedobject, waarmee u kopers makkelijker over de streep trekt.

Voorbeelden

Exclusieve video’s en vastgoedreportages

Door uit te zoomen, krijgen potentiële kopers op een eenvoudige en unieke wijze meer informatie. Hoe ziet de straat eruit, de wijk? Waar is het dichtstbijzijnde winkelcentrum, school of bushalte? Door uit te zoomen creëert u meer overzicht.

Hoekwoning Kersenboogerd - Hoorn
Commercieel object Hoorn80 - Hoorn
Kasteel Radboud - Medemblik
Molen - Schellinkhout
Van der Valk hotel - Hoorn
Drone videomontage
Gehele traject

Van film tot montage tot oplevering

DroneMission neemt het gehele traject van filmen, monteren en opleveren van het eindresultaat uit uw handen. We werken met hoogwaardige apparatuur en software en kunnen het door u gewenste resultaat in elke vorm opleveren. Van volledig gemonteerde films tot het opleveren van filmfragmenten die u zelf verder bewerkt.

Goed geregeld

De juiste certificeringen en verzekeringen

Vliegen met een drone is in Europa aan regels gebonden. Via certificeringen worden dronepiloten getoetst op hun kennis en kunde. DroneMisison is in het bezit van de (Europees) geldige certificaten om te kunnen vliegen met drones met camera’s en voor het vliegen boven de bebouwde kom.

Mocht er onverhoopt toch wat misgaan? DroneMission is als bedrijf verzekerd voor eventueel ontstane schade door het vliegen van de drone(s). Ook deze verzekering kent een Europese dekking.

Video met een extra dimensie

Er is zoveel meer dan het object alleen

Foto’s en video’s van alleen het object vertellen niet het hele verhaal. Met behulp van een drone kan worden uitgezoomd om meer van de omgeving te laten zien. Waar zijn de parkeerplaatsen in de straat, waar het pleintje? Waar in de wijk is het winkelcentrum of de school? Door het object vanuit een ander perspectief te belichten, ontstaan er nieuwe inzichten. En dat valt op, wat de verkoopbaarheid doet toenemen en meerdere klanten naar uw website zal trekken.

Werkwijze

Helder en transparante stappen, dat geeft vertrouwen

Intake
Stap 1

Intakegesprek

Om een goed beeld te krijgen wat u wilt en waar uw behoeften liggen, stemmen we dat vooraf af via een intakegesprek. Waar moeten we op letten, welke eigenschappen van het object moeten naar voren komen, wat spreekt u aan?

Contract
Stap 2

Contract

Naar aanleiding van het intakegesprek zetten we de gemaakte afspraken in een kort contract voor u om te tekenen. Na akkoord, wordt de overeenkomst bekrachtigd en kunnen we aan de slag.

Vluchtplan
Stap 3

Vluchtplan

Vooraf moet de omgeving van het object geanalyseerd worden. Mag er gevlogen worden in de buurt, is er voldoende ruimte rondom het object, staan er gevaarlijke objecten in de buurt (denk bijvoorbeeld aan stroomnetwerk, zendmasten)? Wat is de geplande opleverdatum, zodat er qua weer rekening gehouden kan worden met de beste dag om te vliegen (volop zon of toch licht bewolkt)?

Stap 4

Registratie/ Take-off

Na het delen van het vluchtplan en het kiezen van de juiste datum & tijdstip, kan de registratie plaatsvinden. Op locatie zullen meerdere films worden geschoten om uiteindelijk te kunnen kiezen uit het beste fragment. Je kunt namelijk nooit teveel beeldmateriaal hebben, wel te weinig.

Montage
Stap 5

Montage

Uit al het materiaal worden de beste fragmenten gekozen, geselecteerd en tot een logische eenheid verbonden. Speciale points of interest (POI) zoals winkelcentra, scholen, parken, dokterspraktijk worden uitgelicht. Zo wordt uw object in een breder perspectief van de straat, wijk en stad geplaatst.

Afstemming
Stap 6

Afstemming

Afhankelijk van de gemaakte afspraken, is er een afstemmingsmoment om te laten zien hoe het materiaal er na montage uitziet. U kunt dan nog kleine wijzigingen laten aanbrengen of het getoonde materiaal goedkeuren.

Oplevering
Stap 7

Definitieve oplevering

De definitieve oplevering bevat (eventuele) laatste aanpassingen en zal digitaal met u worden gedeeld. U kunt het materiaal daarna rechtenvrij gebruiken voor uw commerciële doeleinden.

Tarieven

Vaste pakketten, transparante prijzen. Wel zo makkelijk

Basic


 • Maximaal 1 minuut
 • Inclusief video edit
 • Inclusief (rechtenvrije) muziek
 • Inclusief bedrijfslogo
 • 1 revisie

€ 500,- * Neem contact op

Advanced


 • Maximaal 1,5 minuut
 • Inclusief video edit
 • Inclusief (rechtenvrije) muziek
 • Inclusief bedrijfslogo
 • 2 revisies
 • Toevoegen van max. 4 teksten

€ 650,- * Neem contact op

Ultra


 • Maximaal 2 minuten
 • Inclusief video edit
 • Inclusief (rechtenvrije) muziek
 • Inclusief bedrijfslogo
 • 2 revisies
 • Toevoegen van max. 4 teksten
 • Inclusief ruw beeldmateriaal

€ 800,- * Neem contact op
* De prijs is exclusief voorrijkosten a € 0,19 per kilometer.

Ready for take-off?

Geïnteresseerd hoe DroneMission uw dienstverlening een vlucht kan laten nemen?
Neem contact op om uw vluchtplan in detail te bespreken.

Neem contact op

Veelgestelde vragen